| | | |

bemutatkozás

kapcsolat

bejelentkezés

online biztosítás

bemutatkozunk

Engedje meg, hogy bemutassam Önnek az Etalon Csoportot, mint a pénzügyi piac új, alapítói révén viszont több mint 20 éves szakmai múlttal rendelkező szereplőjét. A hosszú évek szakmai tapasztalatát, esszenciáját adtuk össze, amit a banki vezetésben, értékesítési hálózatok építésében, és működtetésében szereztünk. Bizonyára Ön is tapasztalja, hogy a körülöttünk lévő világ nagyon gyorsan, szinte napról napra megújul. Ezeket a változásokat nehéz követni a mindennapi élet mellett, különösen igaz ez a pénzügyi területre. Cégvezetőként, magánemberként mindenki többször van kisebb nagyobb döntési helyzetben, amikor választania kell. Ebben a helyzetben szükség van egy a pénzintézetektől független, objektív tanácsadóra. A cél egy olyan cégcsoport felépítése, amely egyrészt stabil, biztos szakmai és pénzügyi háttérrel rendelkezik, másrészről újszerűen teljes körű, és minőségi pénzügyi kiszolgálására szakosodik mind a lakossági, mind a vállalati bank, befektetési és egyéb pénzügyi szolgáltatások területén. 2007. december 20-án új pénzügyi csoport született, az Etalon Csoport. A fenti elvárásoknak megfelelően alapítottuk meg az Etalon Holding Zrt-t, amely többségi tulajdonosként működteti és irányítja a cégcsoport többi vállalatát: Etalon Bankár Kft-t, az Etalon Ingatlan Kft-t és az Etalon Alkusz Kft-t. A Holding feladata a csoport stratégia kialakítása és működtetése, a leánycégek irányítása, valamint folyamatos kiszolgálása. Az üzleti stratégia megvalósítását a prudens és sikeres működést az Igazgatóság segíti. Az Igazgatóság elnöke Sebők Sándor, további tagjai Tauth Attila, Szabó Sándor.

Sebők Sándor az elmúlt 20 évet a bankszektorban töltötte, 1999-2007 között, mint az Inter-Európa Bank Vezérigazgató helyettese, majd az IEB és a CIB bankok fúzióját követően 2008 augusztusáig a CIB bank treasury és befektetési szolgáltatásokért felelős vezérigazgató helyettese volt.

Tauth Attila, az elmúlt években az Inter-Európa Bank management tagja, az alternatív értékesítés vezetője, az IE-Alapkezelő FB tagja, és az Inter-Európa Értékesítési Kft. ügyvezetője volt, most az Etalon Holding Vezérigazgatója, és több igazgatósági taghoz hasonlóan tulajdonosa is egyben.

Szabó Sándor 2002-2007 között az Inter-Európa Értékesítési Kft. kiemelt partneri kapcsolatok vezetője volt, most az Etalon Alkusz Kft. Ügyvezető Igazgatója, a cég egyik tulajdonosa és az igazgatóság tagja.

impresszum | adatvédelem | verzió 1.0