| | | |

bemutatkozás

kapcsolat

bejelentkezés

online biztosítás

adatvédelem

Személyes adatok

Ön szerződéskötéskor megadhatja részünkre e-mail címét, nevét illetőleg telefonszámát. IP címének megadásával Ön lehetővé teheti számunkra a weboldalaink látogatottságának, forgalmának mérését, illetőleg diagnosztikai célokra történő alkalmazását. Adatainak megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy az Etalon Holding Zrt. ezen adatait nyilvántartsa és kezelje. Az Etalon Holding Zrt. ezeket az adatokat bizalmasan kezeli, NEM adja át harmadik félnek piackutatás, statisztikázás, vagy egyéb okból.

Szerzői jogok

Az Etalon Holding Zrt. weboldalain szereplő nevek, logók, grafikák, tájékoztatók, elemzések és egyéb információs anyagok, illetve letölthető dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állhatnak. A weboldalaink tartalmának akár részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó vagy szerződéstől eltérő célú bármilyen használata - így különösen annak lemásolása, kinyomtatása, terjesztése, átruházása - kizárólag az Etalon Holding Zrt. előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet.

Információk

Az Etalon Holding Zrt. weboldalain közzétett információk és adatok tájékoztató jellegűek, az Etalon Holding Zrt. nem vállal felelősséget azok pontosságáért és teljeskörűségéért. Az adatok és információk felhasználása a felhasználó felelősségére történik.

Adathalászat

Az Etalon Holding Zrt. nem küld Önnek elektronikus levélben linket (kattintható webcímet), kivéve ha Ön a honlapunkon keresztül kért jelszóváltoztatást. Egyéb más esetben levélben érkezett linkre ne kattintson rá, illetve a kattintás hatására megjelenő weboldalon ne adja meg személyes adatait (felhasználó név vagy jelszó).

Elérhetőségeink

Etalon Holding Zrt. budapesti központi iroda
1015 Budapest, Hattyú utca 14
E-mail: info@etalonholding.hu
Telefon: 06 1 492 0 492
Fax: 06 1 700 4576

impresszum | adatvédelem | verzió 1.0